Svenska Campingpärlor

Campingpärlor är för oss något vackert och värdefullt, ett guldkorn, en juvel och en skatt som våra gäster uppskattar utifrån dess unika egenskaper. Pärlan är ju ett vedertaget sätt att beskriva någonting, en person eller en plats som uppskattas. Begreppet campingpärlor är från början myntat av våra besökare.

Så låter en pärla!

Äntligen, äntligen är den här – vår egen låt! Vi är så glada över att kunna presentera det härliga campinglivet med sol, bad och dagar tillsammans, till toner av den svenska sommaren. Klicka här för att lyssna på låten. Luta dig tillbaka, njut och glöm inte att säkra din semester på campingpärlorna!

8a3929201cd4ff639efccdca66b27318_f5f20423dd819f9bd97b7f7cb5833031.jpg Siljans.jpg

C.Parlor.jpg

Om Svenska Campingpärlor

Campingpärlor ingår i Grönklittsgruppen. Målet är att bli Sveriges ledande campingkedja med anläggningar i attraktiva lägen, välordnade faciliteter och ett rikt utbud av aktivitet, både på och utanför campingen. Grönklittsgruppen är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag och har idag anläggningar inom Camping, Temaparker och Skidanläggningar, från Gränna i söder till Tänndalen i norr.

Läs mer !

Kundklubb

Besöker du oss ofta eller vill du kanske ta del av våra förmåner och erbjudanden? Svenska Campingpärlors kundklubb ger dig möjlighet att tjäna poäng på din campingvistelse. Dina poäng kan du senare använda till att lösa frinätter på de anläggningar som är anslutna till Svenska Campingpärlors kundklubb. Det är enkelt att bli medlem, tjäna bonuspoäng och utnyttja fördelarna.

Läs mer !
Siljansbadet.jpg
Ekerum2.jpg

Vår nyaste pärla - Ekerum Camping och Stugby på Öland

Kontakt

Bokning: 0772-280 100
Reception: 0248-561 18
Besöksadress: Långbryggevägen 4 , 795 32 Rättvik
info@siljansbadet.se

Siljansbadets Camping

Följ oss på

Empori CMS