Sasongscamping1920x400.jpg

Säsongscamping

På Siljansbadets Camping har vi ca 60 säsongsplatser, platserna är spridda över hela området. Härliga lägen med utsikt över Siljan. Som säsongsgäst har man alltid förtur att boka om "sin" plats till kommande säsong. När vi stänger campingen i oktober skickas ombokningsblanketter ut till alla säsongsgäster.

Till sommaren 2017 släpper vi nu ett antal platser för säsong på Siljansbadet, till dig som gjort intresseanmälan under säsongen 2016, kommer bokningserbjudande att skickas ut kring årsskiftet. Det går även bra att gösra intresseanmälan nu till erika.larsson@rattvikscamping.se

Intresset för säsongscamping i Rättvik är stort sommartid, och även vintertid har intresset ökat de senaste åren. Vår andra camping, Rättviks Camping i Rättvik, 1 km från Siljansbadet, och 500 m från Rättviks centrum har de senaste åren fräschats upp, både när det gäller område, aktiviteter och servicehus. Det centrala på Rättviks Camping är simhallen, Enåbadet, som erbjuder simning, bastu, bubbelpool, barnpool m.m. Fina lekplatser och aktivitetsområden finns inom området, en mycket populär aktivitet är kanotpaddling på Enån, som slingrar genom hela campingen. Fler och fler säsongscampare har de senaste åren sökt sig till den campingen, där vi nu har ett trevligt gäng stående hos oss, vissa bara sommar och andra både sommar och vinter.

Intresseanmälan för säsongscamping på Rättviks Camping görs till stephanie.yxerius@rattvikscamping.se anmälan kan då göras till kommande sommar 2017 och också för kommande vintersäsong 2017/18

Läs mer om Rättviks Camping på www.rattvikscamping.se

Vid andra frågor och funderingar, vänligen ring eller mejla oss.

Gronklittsgruppen-liggande.png
Boende
Information

Facebook

Sök och boka boende

I vår onlinebokning  kan du få en överblick över vilket boende som finns tillgängligt. Boendepriserna varierar beroende på när du vill komma, hur länge du vill stanna och vilken typ av boende du väljer. 
Får du ingen träff så kan det vara fullbokat eller så är perioden du söker inte bokningsbar.

 Boka boende

Har du frågor eller vill ha information? Hos oss är du alltid välkommen att ringa på telefon 0250-462 00

Siljansbadets Camping

Tel:  0248-561 18, fax: 0248-516 89
E-mail: info@siljansbadet.se

Besöksadress: Långbryggevägen 4 , 795 32 Rättvik
Utdelningsadress: Långbryggevägen 4, 795 32 Rättvik

Tel centralbokningen Grönklittsgruppen 0250-462 00