Bad960x250.jpg

Strand

Längs med hela Siljans strand, i viken in mot Rättviks centrum, sträcker sig en härlig, långgrund och barnvänlig sandstrand, med den välkända Långbryggan, lång som evigheten, mitt på. Utmed bryggan finns ett flertal i ordninggjorda badbryggor, med lite privat läge. Längst ut på Långbryggan finns också möjlighet till bad, man kommer då ut i djupt vatten direkt och slipper gå de 625 metrarna! som det annars blir innan man doppat sig helt. Längst ut på Långbryggan lägger båten Gustav Wasa till under sina turer på Siljan, hela sommaren.

Direkt på stranden i den norra delen ligger vår fina lekpark, där finns något för barn i alla åldrar. Här på den norra delen av stranden finns också ett Volleybollnät. I den södra delen ligger "Helsingland" en gräsbeväxt udde som passar för solbad och picknick, där finns också några platser för att lägga till med båt.

Stranden har perfekt solläge hela dagen, och till kvällen badar man i den vackra solnedgången. På vissa delar av stranden finns skuggande tallar. Intill Långbryggans fäste ligger restaurangen, Sjövillan, de har en härlig uteservering med utsikt över strand och brygga. Hundbad finns i viken, direkt norrut där campingen slutar.

Siljansbadet är ett EU-bad där det tas vattenprover under badsäsongen. Läs mer här!

Se fler bilder här!
 

_DSC4422.jpgStrand-familj_760x318.jpgSlide7_undersida.jpgSlide6_undersida.jpgSlide5_undersida.jpgSlide15_undersida.jpg
Gronklittsgruppen-liggande.png
Boende
Information

Facebook

Sök och boka boende

I vår onlinebokning  kan du få en överblick över vilket boende som finns tillgängligt. Boendepriserna varierar beroende på när du vill komma, hur länge du vill stanna och vilken typ av boende du väljer. 
Får du ingen träff så kan det vara fullbokat eller så är perioden du söker inte bokningsbar.

 Boka boende

Har du frågor eller vill ha information? Hos oss är du alltid välkommen att ringa på telefon 0250-462 00

Siljansbadets Camping

Tel:  0248-561 18, fax: 0248-516 89
E-mail: info@siljansbadet.se

Besöksadress: Långbryggevägen 4 , 795 32 Rättvik
Utdelningsadress: Långbryggevägen 4, 795 32 Rättvik

Tel centralbokningen Grönklittsgruppen 0250-462 00